Bråttom!!

Nu börjar det bli bråttom att göra i ordning för resan på tisdag till min kärlek!
Jag ska hinna med:
  • Städa
  • Tvätta
  • Laga cykeln
  • Ha möte med min coach
  • Maila min coach
  • Ner till Louise källare o ta fram vinter jacka och lämna kattsakerna där
  • Ringa några samtal på måndag
  • Hämta Sebastians present
  • Besöka morfar och Hera<3
  • Packa

Det tror jag väl är allt vad jag kommer på nu iaf. Det är en hel del att göra. Hur långt har jag kommit? Börjat städa lite. Haha, men tvättid har jag imorgon, sen ska jag till pappa och laga cykeln imorgon med. Så då blir de klara imorgon. Skicka mailet får jag ta och göra idag, och besöka Hera kanske jag hinner med senare idag.
Besöka morfar gör jag på tisdag innan jag åker, eftersom han ändå bor i Nyfors, vid tågstationen.

Varför gör man allt i sista sekund för? Haha, jag lyckas alltid skjuta upp allt tills jag får stressa fram allt. Men det ska väl ordna sig till slut.
Nej, om man ska fprtsätta med allt här hemma och samtidigt vara social med Sebastian på msn? Multi Tasking verkar vara min grej! (:
Fan, ser inte fram emot allt stress, men men.

Ska även ringa min pappa och kolla hur det är med min kära styvmor!

Over And Out!  // N.

Och hör sen!

Idag så har jag tänkt väldigt mycket på det som kommer kanske ske i mitt liv.
Det är som så att jag KANSKE flyttar ner till Osby, till min lilla kärlek som råkar bo där.
Inget är bestämt när och hur, men det är på tal om det.
Jag känner att varför kan inte jag flytta? Varför ska alltid killarna komma dit en annan bor? Jag kan ju lika gärna flytta jag också. Jag är väldigt bunden till min familj, men såvitt jag vet så fortsätter tågen gå uppåt i landet efter jag flyttat ner, och lika gärna kan folket här uppifrån komma neråt och hälsa på.
Nej, jag vet att det kostar en del, tro mig. Men om det inte är värt att kosta på sig det någon gång för att hälsa på oss, eller framför allt mig, så varför ska jag kosta på mig att hälsa på dig, och om jag ändå är uppe, varför slösa min tid på dig, om du ändå inte kunde gjort detsamma?
Detta är inte riktat till någon speciell, men jag vill bara få det på tal, och du som tar åt dig, ja, då är det kanske dags att tänka om.
De flesta har jag fått bra reaktioner ifrån. De har sagt att de kommer bli ledsna att jag flyttar isåfall, men är glada för min skull. För mitt liv går inte ut på att bara ställar upp för mina vänner och göra det som fungerar bäst för de.
Jag måste få välja mina steg åt den riktning som jag känner är bäst och tror på.
Detta är något jag ser fram emot. Så snälla ni, sluta låt så negativa när det kommer till den frågan.
Jag orkar inte höra att man aldrig kommer träffas, att det är så långt, och varför kan inte han flytta hit istället, osv osv.
Att man aldrig kommer träffas, det kommer man visst göra, om man bara ser till att det är ömsesidigt att hälsa på varandra, så självklart kommer vi träffas. Det är långt, ja, men det är långt till Thailand med, men nog bekostar sig folk på att åka dit med.
Och att han inte flyttar, nej för han fick jobb där nere nu, och jag har ingen. Vem flyttar på sig? Jo, den som inte har något jobb, vilket blev jag. Och det där med att män inte är lika bundna till sina föräldrar och vänner som kvinnor är, det stämmer ju inte. Varför skulle de inte vara de? Dessutom, vad säger att män inte kan var mer bundna till sina nära och kära än vad vi kvinnor kan vara.

Vill man bara få det att fungera så brukar det bli så också. Jag har gjort mina beslut, och om allt går som det ska så blir det som vi har pratat om. That's it! Take it or leave it. Mina val, mina steg.

Skänker en tanke åt min kära styvmor! Du är stark, och du kommer klara detta! Tror på dig, och hållar både tummar och tår för dig.
Älskar dig, och pappa!!! Sen självklart kluttungen, Ida! <3<3

Nej, min huvudvärk har inte gett sig mycket, även efter intag av Ipren, massa vatten, mat och vila.
Detta känns nästan som min död. Men som jag lyckligtvis vet med säkerhet att det inte är, men för tillfället så är den nära!!!

Sebastian, min fina älsko!! <3<3

Och Sebastian, om du läser detta men inte fått tag på mig, så vilar jag nog. Så du får ringa på min mobil eller hem till mig. För du har inte hört av dig på över två timmar, så jag kastar mig bland min smurflakan och vilar igen!! <3

Over And Out! // N.

Ny dag, nya tag!

Var uppe redan klockan halv åtta idag!
Ska börja på någon praktikkurs, och ska vara där halv tio. Så det var lika bra att gå upp halv åtta så man vaknar till och får i sig lite te! (:

Igår var jag med pappa och Satu på Ikea och köpte lite hyllor, korgar och lampa till Idas rum, sen så köpte de en likadan lampa till sig själva.
Sen åkte vi vidare till Jysk, där de beställde en continentalsäng, och köpte ett smurf-påslakanset till mig och Ida! (:
Vidare hem till de och där bjöds det på Pizza, det tackar vi för.
Hjälpte att sätta dit dessa mängder av maskrosor på lampan också! Massa fint är det.
Fick skjuts hem av pappa, med mig fick jag en datorstol också! (:
Underbara människor! <3

I söndags vart jag gammal också! O: Fyllde 22 och vad känner jag in för det? Inte ett skit! ^^ Ett år närmare döden!
Fick en Marilyn Monroe handduk av min mamma, och av pappa och Satu; två muggar med två tillhörande skedar och en saftkanna med Marilyn Monroe på. Det märks att jag tycker om henne huh?
Har lite saker med henne nu ! (:

Nej, om man ska gör sig i ordning, det sista vill säga, sen börja bege sig dit.
Saknar min kärlek! ): Han började jobba igår, och då blir det ju automatiskt att vi inte pratar lika mycket på dagarna, och det känns så konstigt att inte smsa massa med han!! ):

Sebastian, min prins! <3

Hera, saknar dig!!! <3<3<3

Over And Out! //N.

Låt inte dagen ta slut!






Jaha, det är fredag och igår tog jag det mest jobbigaste beslutet i mitt liv.
Jag vill inte, jag kan inte, jag orkar inte, jag hatar mig själv för det.
Imorgon avlivas min älskade katt, en del av mig försvinner. Jag har haft henne sen hon var kattunge och hon är snart 5 år, men hon har börjat kissat inne mer och mer, jag har satt ut annonser men ingen som nappat, eller jo, en i Tierp, men då hade jag fått åkt upp dit, och jag som varken har körkort eller bil, eller råd att bara ta tåget hur som helst kan ju inte ta mig enda dit upp.
Hon hade inte heller bil eller körkort, så det vart inget.
Hur jag ska hitta någon som vill ha henne innan tio imorgon bitti är lite svårt.

Min älskade Hera, min finaste katt, du är så speciell, unik och en del av mig.
Kommer ha min älskade kusin Louise vid min sida hela dagen imorgon, även fast det är en tröst så känns det som en droppe i oceanen, för jag tror inte någon kan trösta mig nog imorgon. Och speciellt inte när hon hämtas imorgon, och när jag får begrava henne.
Hera, vi kommer få snart åter träffas och leka tillsammans igen, få ge dig allt udda du tycker om att äta, känna din värme när du lägger dig på mig och sover när jag själv sover.
Vi kommer att träffas snart igen!
Mamma älskar dig, Hera! Glöm inte det!! <3<3<3

Sebastian, förlåt! JAg vet at jag överreagerade idag, men jag mår så sjukt dåligt att jag flippar ut för ALLT. Det som går emot mig, det som låter illa, det som helt enkelt inte känns bra att höra just nu får mig att reagera direkt, vilket jag annars skulle ha struntat i vanliga fall.
Nu när en annan del av mig försvinner så är det bara dig jag har kvar. Du får inte glömma att du är mitt allt och det som kommer ur mig nu idag och de närmaste dagarna är inte för att jag är arg eller sur på dig, det är för att allt med Hera. Ni båda är mina kärlekar.
Min prins! <3

På söndag fyller man gammal. Fan jag blir redan 22 år, jag kommer ihåg när jag var 11-13 och längtade tills jag vart så gammal, nu är jag är, men vill tillbaka till den tiden när livet var enklare, roligare och mer bekymmerlöst.
Har fått lite frågor om vad jag önskar mig. Jag vet ärligt inte vad jag önskar mig. Förutom Marilyn Monroe saker, men de som inte vet vad jag har, vet inte vad de kan köpa till mig för den delen heller.

Har verkligen fastnat för Britney Spears låt "Criminal". Vet inte vad som gör att jag har fastnat för den, men den är så ruskigt bra! Kan sitta och lyssna på den länge och bara sjunga med! Massa bra!!

Tack till er som stöttar mig nu när jag behöver det, och speciellt Sebastian och Louise! <3<3

Sebasitan, mitt hjärta är ditt! <3

Over And Out! // N.

Nya tag!

Efter ha tjafsat med min försörjningshandläggare och konstaterat att de skiter blanka fan i ditt mående, så länge de slipper betala dyrare hyra, så sökt jag en lägenhet i Myrtorp för ca 2200:-, den var inte mkt större än den lägenheten jag har nu. Men jag tänkte det hade ett rum som man går in i till köket, sen att man bara kan stå där inne och snurra är bättre än den jag har nu.
OCH det finna en riktigt spis där och ugn! Vilket skulle göra mig mer lycklig än vad jag är ! (:
Det var på första våningen och då kan Hera för börja gå ut igen, vilket hon vill!

Idag har jag vart hos min Kusin Louise och pratat lite och kommit fram till att en del människor på denna jord som kallas sig en vän, ska man inte lita på. Namn kommer inte nämnas och inte en könet på h*n.
Men man kanske ska göra så som min kära Nettan sa att jag skulle göra, jag skulle vilja veta iaf, men jag vågar inte förlora en nära vän pga det heller. Det är så svårt. ):

Börjar bli frisk nu, men är mycket trött, och tänkte kasta mig i säng redan nu! Låter bra lockande.
Har inte fått pratat med hjärtat mitt, men han är hos sin killkompis och kollar på hans kök som han renoverar om jag uppfattade det rätt..

Kollade på Efterlyst och såg att Eskilstuna var med! q:
Rån på Pantbanken, guldsmycken värda flera miljoner var tagna, massa släktguld som inte går att ersätta.
Är inte direkt förvånad över att Eskilstuna var med, inte för att det är för vana, men det händer ju ibland. Man inser vilken skit stad man bor i mer o mer.

I måndags flyttade en vän ner till Holland, önskar henne lycka till!! (:

Sebastian, min kärlek! <3

Over And Out! // N.

Sanningens ord!

Fan så är arg jag blir!!!
Jag ringde och prata med min försörjningshandläggare och tänkte kolla om hur dyr hög min hyra får vara om jag söker en ny. Det jag fick till svar var det att jag inte får ha en hyra som är myclet dyrare än den jag har nu.
Jag lever på 23 kvadrat där jag inte kan ha alla mina möbler och saker till lägenheten. Jag har ett jävla kokskåp, och inte en riktig spis. Jag har för fan inte ens en ugn!!
Jag har inte tillgång till källare i denna lägenhet, utan mina saker står hos min kära kusin. Vilket jag är jävligt tacksam över eftersom hos min far är det fullt, och jag har ingen kontakt med min mamma sen i januari.
Men vart de sakerna ska ta vägen om min kusin flyttar, det vet jag inte, och det verkar ju hon skita i!
Men inte kommer jag få några bidrag sen för att kunna få tillbaka t.ex. mina köksmöbler o husgeråd!
Att bo på denna trånga yta är som att trycka in en stor hund i ett litet badrum, jag kan för fan inte ens röra mig så som jag vill! Sjukt att man inte fått klaostrofobi ännu. För detta är fan inte roligt längre!

Jag ringde och prata med de på socialstyrelsen, och han sa att hon har ingen rätt att säga till mig att jag inte får söka en lägenhet för mer än 3000-3500 utan att jag får söka det, och sedan får de bedöma det, får jag avslagska det vara skriftligt och jag ska kunna överklaga, där jag ska förklara varför jag behöver ha en större lägenhet osv.

Men kom igen, jag förstår att de inte kan göra mer, men vad tänker de på försörjningsstöd med?
Jag fick denna lägenhet som akutlägenhet tills vidare, men nu när jag har bott här ett tag, då är det inte tills vidare längre utan ett permantent boende, sen hur då mår och trivs det skiter de i?
Som hon sa, du har ju en lägenhet iaf, ja förvisso. Men kom igen. Kan man verkligen må bra av detta? Nej, jag tror inte det. Jag gör inte det iaf! Jag vill inte ens vara här för att det är för trångt, för att jag inte kan röra mig.
Jag kan inte ens gå in i ett annat rum för att laga mat, utan jag ska sova, laga mat, äta och använda det som ett tv-rum, i samma rum!!!
Otroligt att jag inte behöver duscha, pissa, göra andra behov, och ha min ytterdörr till detta rum också!

Nej! Ge mig ett jävla jobb nu, så jag får egna pengar och kan ta vilken jävla lägenhet jag än känner för att göra!
Jag är så trött på detta, och att inte få ett jobb gör väl inte saken bättre!
Ni som har större men lever på försörjningsstöd, var glada, och byt förfan inte ner er. Har ni bytt ner er, då får ni fan inte byta om er om det inte ligger på samma summa.
Och hur hon hade tänkt att jag ska få en större lägenhet för mellan 1500-2000 i en storstad som Eskilstuna, då vet jag inte hur hon hade tänkt sig, jag kan vara glad om jag får en kvadrat större, vilket inte ger mig ett kök!

Ta mig bort härifrån!!

Sebastian, min prins! <3

Over And Out! // N.

Fyy mig!

Nu har jag vart dålig på att blogga IGEN! Detta är inte okej ! Men det kommer i perioder om hur ofta jag bloggar. /:
Hera har äntligen kommit hem igen. Jag bytte med Kusin Louise och Rickard ett tag, så jag fick ha Gibson i 2 veckor sen så fick de ha Hera istället. Allt för att underlätta min kära Kusin Louise.

Igår så var jag först till Pappa&Satu, skulle laga cykeln, han hittade 6 hål i slangen och ventilen var trasig. ):
Sedan åt jag där! Färsk potatis, kottletter och beasås plus sallad, MUMS! Sen så drack jag en latte och satt och prata med de, sen skulle jag vidare till Malin. När jag kom upp till Stålforsrondellen så var det slut på luft i däcket. Jag fick ringa pappa och han sa att antagligen så är det något i däcket som tar hål på slangen. -.- Han hade kollat innan han satte dit igen, men han hittade inget ! ):

Så då var det bara att gå till Malin, när jag kom upp mot andra rondellen vid Stålfors så mötte jag två killar, och ena säger: - Hej Natalie!
Jag visste inte ens vem personen var, men efter ett tag bytte vi nummer, för han visste iaf vem jag var, och jag har inte än kommit på vem han är mer än att han heter Mattias ! q:
Sen väl hemma hos Malin så kom Sandra, och vi satt o prata till två i natt. Klockan halv tre kom vi ut från Malin, sen stannade jag o S o pratade till fyra! O:
Hon är riktigt kul! (;

Så jag var hemma fem imorse. Man är lite små seg, vaknade upp sjuk.. -.- Täppt i näsan och har känningar i halsen. Det är ju lagom kul!! /:

Idag har Kusin Karro "Baby Shower", kunde inte komma eftersom jag inte kan ta mig till Torshälla, och har inte pengar till att köpa något till de heller. ):

Nu är det bara 14 dagar kvar tills jag fyller 22! (:
Rätt så värdelös ålder, inget speciellt med den åldern förutom att man blir äldre. Fan åren från man var 14 har bara sprungit förbi! O: Vad hände??
Tanke på födelsedagar, min största kärlek fyllde 23 den 28 augusti! Grattis älskling!! <3

Har hunnit dammsugit, vikt in tvätt, diskat och duschat idag. Det är allt jag har gjort, och juste lagt sängkläder i tvättkorgen men har inte satt dit nya sängkläder ! q:
Det blir väl som vanligt precis innan man ska sova. Så typiskt mig. ^^

Lyckades trampa på en spik igår i pappas cykelförråd. Genom sulan och rakt upp i foten, nu har jag förbannat jävla ont, vilket jag inte hade när jag kom upp till de igår. S:
Men det ser inte ut som jag har åkt på blodförgiftning än iaf ! (:

Nej, nu försöka göra något vettigare som att plocka lite kanske??

Sebastian, mitt hjärta. Du är mitt allt, försvinn aldrig ifrån mig!! <3

Over And Out! // N.

RSS 2.0