Liten del av sommaren

Jag har verkligen inte orkat brytt mig om att skriva här på länge. Jag har inte haft lust till det heller.
För lite mer än två veckor sen hämtade vi våran nya familjemedlem Luna! Världens sötaste svarttigréradsköldpadds hona (:
Hon har precis blivit 3 månader, men om 3 månader är det dags att kastrera henne (:
Om sex dagar så kommer min mamma, hennes sambo och min lillebror på besök, sen på torsdagen åker vi upp till Eskilstuna, stannar i två dagar, på lördagen åker vi till Stockholm och blir kvar där två dagar, vi ska bland annat gå på Skansen med Filip (Sebastians son) sen på måndagen åker vi tre ner till Skåne igen och Filip blir kvar här i 5 veckor!! (:

I lördags fick jag svar ifrån Högskolan och kom inte in på någon av skolorna pga brist på förkunskaper, det stod inte vad som fattades, så jag förstår inte vad det handlade om heller. Men jag ska ringa till Stuideväglädaren här i Osby och se vad som fattades och vad jag kan göra för att bli behörig, ska även kolla om jag kan läsa in kurser som man måste läsa för att bli behörig utan att behöva gå just den "linjen".

Jag kommer inte ihåg om jag har skrivit att min underbara lillasyster var här i 2 ½ vecka och att min bästa vän var här i 6 dagar samtidigt. Sen kom även hennes pappa och styvmamma hit i två dagar och vi besökte Tykarpsgrottan, och efter det hade vi lite födelsedagsfirande för pappa Norge som vart 56 år (:

Eftersom jag inte kom in på Högskolan och vart lite depp då, så åkte vi till Helsingborg och åkte till Tropikariet med Linda, det var riktigt kul och se och komma så nära "vilda" djur. Läskigast var en fladdermus som flög omkring en hela tiden och var inte många centimeter ifrån ens ansikte och bytte helt plötsligt riktning.
Sen fanns det en klappdamm nere vid hajarna.
Doktorfiskar som rensade ens händer på döda hudceller, även putsarräkor som gjorde samma sak (:
Sen klappade jag en hästskokrabba, ermitkräfta och en sjöstjärna (:
Efterår blev det pizza och sen hem till Linda på en snabbfika och sen vidare hem (:
På hemvägen fick jag se tre vildsvinskultingar. Har aldrig sett vildsvin i verkligeheten, fick även se rådjur och tranor, så letade febrilt efter en älg också, men hade inte samma lycka med det ! ;P

Nej, efter har skurat spis, glaset vid fläkten och diskbänk och dammsugat så förtjänar jag en kopp kaffe till på balkongen så nu far jag dit!

// ~Natalie~

RSS 2.0