V.13

Har världens huvudvärk!! ):
Håller dock på och städar och är så gott som klar med allt! :P Bara badrummet som ska få sig en omgång, sen blir det ner till Ica och lea efter något att äta idag. (:

I tisdags vart det övernattning hos min far då han jobbade till halv tolv och Satu satt på akuten och väntade på röntgen.. från kvart i tre till ca 23.. vid halv tolv ca vart hon inlagd. ):
Dagen efter fick jag sluta jobbet tidigare och åke hem till min lillasyster, men Satu kom hem ganska strax efter. (:

I torsdags var det påskfest för alla förskolebarn. De tyckte det var jätte kul. Vi hade fina påskkäringar, påskgubbar och påskkatter! (: 
Har även jobbat över torsdag och fredag för att ta igen den tiden som jag förlorade när jag gick hem tidigare i onsdags. (: Har si så där 10 minuter kvar. (:

På måndag får man lov och börja senare!! Börjar 9.00 istället för 7.20!! (: Lyckliga jag! ^^
Sen på torsdag åker jag ner till min loverboy i skåne! (;
Åker hem igen på måndag, eftersom vi ändå är lediga för då. ^^

Neej! Nu ta tag i badrummet!!

Sebastian, jag älskar dig! <3

Over And Out! // Miss N.

Städardag!

Kom precis upp från tvättstugan! Fick ta den dåliga tvättstugan för den är nästan alltid garanterad ledig varje dag eller morgondagen medans de andra kan man få vänta på över en vecka på. Men nu ska jag boka den tills nästa tid!

Hmm, måste fixa min cykel senast imorgon. Måste ha en ny sadel på den. För den andra gick ju sönder. Jag måste ju börja cykla ner till gymet istället för att ta bussen. /: Dels så ger de ju lite mer att cykla, sen så är det ju gratis! (: Bara att cykla till jobbet sen direkt ner till stan o träna hädanefter när den är lagad. (:

Sitter och tittar runt och inser att snabeldraken måste vara utsvulten. Det är då fan damm överallt! :P
Får bli en städardag idag. För jag tänkte att jag skulle skura hela badrummet iaf. Så då kan man väl lika gärna ta allt samtidigt. (:
Hade förresten min lillasyster och hennes hund här över natten. Pappa och Satu firade 10års bröllopsdag igår så. (:
Tiden har ju gått så sjukt snabbt. 10 år redan! :O

I torsdags var jag över till Jonna och fixade mina naglar! De vart såååå fina! Så det blir återbesök nästa månad! ;)
man kanske skulle börja göra i ordning de en gång i månaden? Värt att tänka på.

Nu är fanimig våren här! Det har vart så varmt de senaste dagarna, solen står högt upp, och lyser upp hela världen, det är såå underbart!!

Nu är det bara 1½ vecka kvar ungefär tills jag far neråt i landet, till Sebastian. (:

Sebastin, jag älskar dig, min grodunge! Du är så obeskrivligt vacker. Du är bara MIN! <3

Over And Out! // Miss N.

Det närmar sig! (:

Jag har verkligen inte haft orka att skriva. Inte har jag haft något att skriva om heller! :P
Denna vecka har det inte blivit så mycket träning eftersom jag har vart lite dålig, vill inte träna då och dra ut på att bli frisk. Bättre att bli frisk snabbt och sen kunna träna hårt då. (:

Igår var jag och rensade förrådet. Vart kanske inte så mycket jag blev av med. Men en del iaf! (: 
Skönt att slippa massa onödigt skit iaf.
Ohh, det är bara en månad kvar drygt tills vi får veta om han får fast, o då kan vi börja planera på allvar hur allt ska gå till. Det är en jävla procedur. Först vänta på en lägenhet, o sen kommer all kaos!
Jag måste säga upp min lägenhet, jag måsta packa, säga upp internet, telefon, måste leta släp som man inte behöver lämna tillbaka på samma ställe, osv! Allt måste passa in perfekt med, så man inte står där sista veckan och inte har gjort hälften. Packa går ju iofs super snabbt, eftersom jag inte har så mycket saker i lägenheten, och det är en del stora saker som inte ska med ner, så som tv o soffa, och andra saker. Och jag kommer då göra en storrensning med, så onödigt att släpa med saker som man ändå kommer kasta när man väl har kommit ner.
Men nog om det!

Håller på med maten! (: 
Det ska bli ostschnitzel, pommes och beasås har jag bestämt mig för! (: 
Och om jag orkar så blir det efterrätt; Glass! (:
Har fått lite dille på glass. Börjar äta mycket glass nu. /:
Men men, inget att göra åt, det går över någon gång. ^^

Hmm, undrar om man ska lägga sig lite på spikmattan efter maten? Det kan ju vara skönt och lite avslappnande. 
Lite lugn musik till också? ^^

Nej, tillbaka til matlagning. 
Dock blir detta den enda rätten denna helg jag inte äter banan till. /: Hade till o med banan i filen o flingorna! (: 
BANAN är gott! (:

Sebastian, jag älskar dig! <3

Over And Out! // Miss N.

Slickad...

Ooh vart ska jag börja? Fredagen var ju inte den bästa i mitt liv kanske. /:
Lördags morgonen var sämst med, men drog till gymmet och träna hårt och träna bort min ilska med min kusin Marie och Mattias, blev två timmar. Idag har man träningsvärk! (:
Ida följde med mig hem och med kom lilla Bruno! 
Tack vare Ida och Bruno var min kväll någorlunda bra iaf, o inatt så löste allt sig så man kunde sova utan att vakna av att man inte mådde bra, men dock av att man hade en valp som stod och slicka en i ansiktet flera gånger under natten, bet mig i tårna och slickade på min fötter. Vaknar lite i panik när något rör vid mina fötter. Så naasty! ):

Idag vet jag inte vad man ska göra. Jag sitter här med träninsvärk i axlar och armar och lyssnar på Metallica.
Städa gjorde jag ju igår, idag finns bara disken kvar. Så det får väl bli det. Och vattna mina blommor och ta bort alla dåliga blad! ): Stackarna får lida pga mig! :P

Här i veckan hade jag fått ett litet paket från posten. Jag vart lite rädd när jag inte visste vart det kom ifrån. Jag tittade på det och såg att det var ifrån UK och vart livrädd. Tänkte nu dör jag, det är en bomb!! :O
Jag öppnade det försiktigt, kikade in i paketet och det låg en skiva. Nu tänkte jag att nu har de kidnappat min familj och har spelat in det!! Jag tittat lite närmare på skivan, och det var ju från Microsoft. Min nya Office skiva hade kommit! (: Jag vet, jag är värsta tönten som blir rädd för ett paket. ):

Har suttit och kollat upp vart jag kan söka högskolor omkring Osby, och det vart en del;
Växjö
Kristianstad
Karlshamn
Halmstad
Ronneby
Så nu blir det att söka till dessa städer nu den 15:e mars. När jag och Sebastian har kollat upp lite tåg och bussar, så jag inte behöver sitta i flera timma för att komma fram. :P
Läste att jag kunde plugga 100% distans i Emmaboda, men ändå är det träffar 3-4ggr/veckan samt träffar i Kalmar eller Växjö.. Hmm, känns inte som att det är distans då. Men vad vet jag ! ^^
Kommer jag in så börjar jag plugga v.36! Jag hoppas verkligen att jag kommer in !!

Neej, hur var det med mina växter? :P

Sebastian, förlåt för allt! Jag älskar dig verkligen. Du är bara MIN!! Måste kämpa på, det är inte så lång tid kvar längre! Älskar dig, min påg! <3<3

Over And Out! // Miss N.

Mobbad.

Jahaaa, mobbad idag igen på jobbet! xD
Den där Jimmy förtjänar ett kok stryk ibland. ^^ Han säger att tacos med banan inte är mat! 
Då vet han inte vad mat är! ^^
Sen min fina mössa som jag inhandlade igår har jag fått höra att den av ful av 4 personer, inklusive Jimmy.
Inte oväntat direkt att det skulle komma från honom. :P

Har dessa två dagar lyssnar mycket på Metallica! (: O jag verkligen älskar låten "Welcome Home" <3

Usch, inser att jag måste ta tag i de där jävla avloppen, både till duschen och diskhon. /: Jag som nästan spyr av skiten. ): Så nu vet vi vem som kommer få ta hand om det i framtiden, Mr Sebastian. Eller som han själv föredrar; Kung Sebastian. -.-'
Måste även få upp väggklockan idag. Den kan ju inte ligga på golvet och "skräpa". Det är ju Marilyn Monroe klocka, så oavsett var den hänger/ligger så kan den inte skräpa! ;)

Neeeeeeeej, ta tag i dessa avlopp, sen diska och kolla runt om jag ska rensa lite också! (:

BajsBasse, du är min fina lilla Pruttunge! Älskar dig! <3

Over And Out! // Miss N.

PUSH IT!!!

Dagen började ju sådär på jobbet, lite bråkiga barn och svordomar.
Slutade kvart över två för att komma ner på stan till ett möte med en studievägledare vilket egentligen var onödigt för att det visade sig att jag inte behöver plugga upp något betyg alls, JAG ÄR REDO ATT SÖKA TILL HÖGSKOLAN!!! (: Så den 15:e mars ska jag söka till Förskolelärareutbildningen i Kristianstad! (: 
Sen gick jag och Nettan och köpte lite skor och lite pyssel till mitt Hera-fotoalbum, sen gick vi och tränade, vi tränade ungefär två timmar!! Pusha pusha!!! 
Lite mat efter det, sen massa skratt och prat!
Sen vart det en spurt tur hem med cykeln och uppför Skiftinges Killer Hill.. Fan i helvete vad jag hatar denna eviga sjukt långa backe upp! ): Jag som tränade mest ben idag, så ska man jävla trampa upp för denna evighetsbacke!

Men men, jag känner mig jävligt nöjd! Förutom när jag hoppade av cykeln och den mjuka delen på sadeln åkte ner i backen och jag insåg att jag har fan lyckats haft sönder skiten av en jävla cykeltur!! :@

Jag sitter och saknar min finaste ängel här!  Sitter och tittar lite på bilderna från dopet och inser vilken vacker diamant jag har fångat. Han betyder så sjukt mycket för mig, så ingen kan ana vad jag är redo att ge upp för denna människa.

Igår var jag och Sebastian på Ikea<3 och jag hittade den säng som vi SKA ha! Den är så... ...så bara min! 
Det var lite små prylar som inhandlades, och sen åt vi där.

Fan, varför ska det ta så lång tid tills han får fast och jag kan flytta ner? ): Vill ju bara vara med honom nu, och mysa ner mig i hans famn. ): Iofs så hade det ändå inte skett just i denna stund även om vi bodde ihop, eftersom han är och jobbar. Men bara tanken får mig att bli varm i kroppen!

Nej, in i duschen, sen plocka lite hemma! 

Jag älskar dig, Sebastian! <3

Over And Out! // Miss N.

Dop!

Pappa hämtade upp mig o min cykel sen åkte vi och köpte litesaker till den, sen hem till de.
Jag gosar med Idas lilla söta valp, Bruno. Möter sedan upp min älskade Sebastian och upp till pappa igen
för att gos mer med Bruno.
Sen hoppade vi ner i jacuzzin och bubblade i över en timma! Så underbart skönt!!
Sen fick vi skjuts hem eftersom min cykel inte är klar. Vi tog samma storlek på däcket som det sitter på nu, men ändå är den förstor? S: 28" är väl lika stort oavsett däcksort? Trodde vi iaf, men tydligen inte, eftersom det är alldeles förstort på något konstigt sätt.. /:

Idag är det dop i Klosterkyrka, och jag ska bli Gudmor för andra gången. Denna gången till Elliot! (:
Sen är det bara Benjamin som ska döpas och jag ska blir Gudmor för en tredje gång! <3

Fan, vaknade upp och låg o vred och vände på mig i 10 minuter och började blir nervös över hur mkt klockan var, var rädd att jag hade försovit mig. Jag kollade klockan och den var bara 08.14. -.-
Hade ju inte försovit mig ett dugg.. ^^
En timme senare går Sebastian upp och jag gör frukost åt oss, våfflor med vaniljglass, och sen en varsin kopp kaffe efter det! Så underbart gott, och så underbart att äta frukost tillsammans! <3
Ser verkligen framemot att flytta ihop med honom och få äta frukost tillsammans varje helg och vakna o somna varje natt med hans armar runt mig!  Vill vill vill, NU!

Nej, dags att göra i ordning mig, sen fara ner till Kyrkan, ska vara där ca 13.40!

Älskar dig, min Sebastian! Massa kärlek till dig! <3<3<3

Over And Out! // Miss N.

RSS 2.0