Uppdatering!

Lite uppdatering idag då..
I lördags skrubba jag ugn, och tvättade fönster och dammade lite, sen vart det avbrutet med att åka till svärförädrarna och grilla. Sen dammsugade Sebastian när vi kom hem. Det är bara den dumma daminingen kvar!
I söndags var det en tur på Ikea med svärföräldrarna med, vi började med att äta där såklart, sen vart det snabb shopping bestående av stolsdynor till utemöblerna, klädroller, doftljus och möbeltassar ^^
Sebastian hade migrän så kolla på kökslampa gick inte tanke på all ljus, så det vart snabbt därifrån och hans pappa fick köra hem, sen sov Sebastian ett par timmar när vi kom hem. Då passade jag även på att städa badrummet också. (:

Igår åkte jag och Ida till Hässleholm o tog en shoppingtur och sen åkte ut till underbara Linda och låg o plaska i ett spabad i två timmar ungefär! Så härligt! 
Sen åkte vi in till centrum och då vart det ett restaurang besök för oss tre. Asiatisk god mat! <3
Var en sådan härlig skön dag med underbara människor o hundar! <3

Idag så blir det en promenad till apoteket för att köpa kylsprej åt Sebastian eftersom han brände sig på jobbet igår, sen så ska vi till Satus gamla bostads hus för att visa Ida vart hennes mamma har bott en gång i tiden, sen förbi Fredrik&Mattias gamla dagis. (:

Sen har vi faktiskt inte så mycket mer och göra idag. /:

Imorgon kommer min underbara Syrsa!! Det ska bli så kul och visa henne hur jag bor och vart jag bor.
Även fast det inte finns så mycket att göra här eller se egentligen, men det ska ändå bli riktigt kul (: Som jag har längtat och räknat ner dagarna!! Men nu är det äntligen dags. På söndag kommer mamma&pappa Norge och hälsar på med i två dagar, sen bilar de upp till Eskilstuna o tar med både Syrsan och Ida ): Det kommer bli riktigt tomt här hemma då. Inget jag ser fram emot helller. Har vart så skönt att alltid ha någon att vara med trots våran åldersskillnad. Men det är ju min lillasyster så något gemensamt hittar man alltid!

// ~Natalie~

Uppsatsskrivning

Bortglömd som vanligt, stackars blogg..
Åkte upp till Eskilstuna den 4/6 och överrskade min bäste vän Nettan hemma hos min far. (:
Sen vart det skolavslutning på det, för min lillebror Kevin hade skolavslutning samma dag som jag kom upp, sen åkte jag snabbt förbi mitt gamla jobb och hälsade på.
Efter det vart det Slagsta Glass sen hem till mamma för middag, sen vat det bara till att sova.
För på förmiddagen på onsdagen så cyklade jag och Kevin till min lillasyster Idas skolavslutning och sedan vidare till de på fika. Sen när pappa hade åkt till jobbet så gick jag och Satu ner till Laboro Center så hon fick pierca sig (;
Sedan hämtade mamma upp mig och Kevin så lämnade vi av Kevin så han åkte med sin pappa o åt och jag o mamma åkte till Tuna Park och köpte skor åt oss.
Sen vart det mat för våran del, hann bara hem och vända för då var det dags att åka till Malin o Markus och umgås o drack några öl. Hem sent och bara försöka sova för att på torsdagen var det student, och min lillebror tog ju studenten.
Vi var ett par stycken som delade på hans studentpresent.. Det vart jag, Sebastian, mamma, Göran, Mormor&Morfar och Alexander som delade på det hela, han fick en dammsugare som passar honom allldeles utmärkt eftersom han snart ska skaffa lägenhet (:
På fredagen vart det att sitta på Café Smak ett par timmar med Nettan och Danne<3
Mamma skjutsade ner oss efter vi hade fikat hos henne så jag kunde lämna alla saker hos min far, istället för att släpa runt all packning på stan.
På lördagen så var det hemfärd, men först vart det att kolla på när Ida skulle rida, sen mat.. Sen var det bara att bege sig till tåget, med på hemfärden följde min lillasyster med mig ner. (: Hon ska vara här i 1 ½ vecka till !! Förstå om jag är lycklig.
Och om 5 dagar kommer min bästa vän ner och hälsar på i 6 dagar. (:
Sen vecka 30 kommer min mamma, Göran och Kevin ner o hälsar på, sen när de ska åka upp följer jag och Sebastian med upp, för att vara i Eskilstuna i 2 dagar och sedan åka till Stockholm och hämta hans son, gå på Skansen och sen vidare ner hit till Osby. Filip blir kvar här ända till vecka 35, ska blir riktigt kul ! Fullt upp hela sommaren.

Just nu sitter jag och Ida o kollar på Poseidon medans Sebastian sitter i en trädgård på en stol jätte full (antar jag), för han är på en studentskiva där det inte är nyktert på kvällen. Jag skulle ha följt med om det inte vore för att jag ändrade planen och hade hellre min lillasyster här för att sitta och bli full med främmande människor ;P
 
Imorgon hoppas jag på sol så jag kan gå ut och forsätta på min bränna som jag jobbar ganska hårt med nu (: 
Men kolllar man på väderprognosen för i helgen så visar den bara regn o åska, så jag är ju inte så jätte positivinställd på det hela.
Men nu är jag klar med min uppsats skrivning och ska ta o hoppa in i duschen och sedan bör man kanske gå och lägga sig, eftersom det inte finns någon karl att krama om när man ska somna så får det väl bli kudden. /:

G'Night allesammans (:

//~Natalie~

RSS 2.0