Valborg!

Somnade strax efter elva, vaknade vid fyra och kunde inte somna om, låg o vred och vände på mig. 
Precis när jag somnat om, ringer Sebastians väckarklocka 04.20 och jag vaknar så klart av den. Sebastian går upp med en suck och jag försöker somna om, när han gör sin frukost så ringer den igen och jag tror att jag aldrig kommer somna om. Men när jag ligger och tänker på att Sebastian är valen och ska snart till jobbet så njuter jag av att ligga i sängen och tvärsomnar! (:

Idag blir det att göra Lasagne och sen blir det att gå ut och kolla på en brasa! (:
Första gången jag firar Valborg här!  ^^
Som efterrätt idag blir det gårdagens cheesecake, som inte var klar när vi var sugna på den.. xD

 Var och köpte krokar så vi kan sätta upp taklampan, men det visar sig att de är förstora för pluggarna, och han i affären sa att den skulle passa med den storleken av plugg. /: Men Sebastian har iaf skarvat ihop sladdarna nu så nu hamnar lampan där vi vill att den ska vara. (: så lite har han fått gjort ännu en gång. SAKTA men säkert ^^

Nu kommer bilderna jag sa att jag skulle lägga upp! (:

Första är före och efter bilden på rören jag skurade och inte kan fatta att det gick igenom besiktningen! /:
Sen avslutar jag med en bild på blommorn jag har planterat ! (:
Ha en trevlig Valborg allesammans! (: <3


 
 
// ~Natalie~

Tjenixen!

Tjolahopp!
Bloggtork som vanligt när det gäller mig ! ^^
I lördags var vi på Osby Outlet, det innebär att de flesta butiker säljer ut massa saker billigt (: 
Det kommer folk flera mil härifrån för att gå på detta, till o med folk från Danmark kommer hit för att handla.

Igår så planterade jag lite blommor, och sen fortsatte jag på mitt projekt lite. Även Sebastian kom och hjälpte mig lite med det (:
Sen började jag att skrubba lite i badrummet, förstår inte hur detta kan ha gått igenom besiktningen?! S: Lägger upp en bild imorgon! Usch! 
Vi var även iväg och handlade en till blomlåda, men i den ska det få bo lite andra blommor som inte går att sätta ut ännu, för då kommer de frysa ihhäl, eftersom det ligger mellan 3-5 plus på natten/tidig morgon!

Sebastian startade sitt projekt att få Lilla My handtam. 
Igår började hon redan att sätta sig i hans hand och äta godiset, och likadant idag. Så snart kan han börja lyfta upp henne några centimeter i några sekunder, medans hon äter. (:

Idag skurade jag klart hela badrummet, så nu luktar det gott och ser fräscht ut ! (:
Sen var vi på Ica och handla, och kom på  när vi kom hem att jag skulle nog vilja göra en cheesecake idag, så då ska vi gå till Netto och inhandla lite till den! (:

Började där jag slutade med mina squats idag! ^^ 70 stycken ska göras idag! (:

Idag bad Sebasian mig att köpa Norra Skåne - tidningen, och bad mig kolla på Osby sidorna, jag vägrade då jag fattade att jag var med där. Det tog bilder ifrån Outleten, och jag hamnade med där /:
Jag har inte bott här en månad ens och är redan med i tidningen.. -.- sicken otur man kan ha! ):

//~Natalie~

Tårar & Lycka!

Projekt byrå fortsätter idag, och hela ovansidan är klart iaf, och påbörjade på ena sidan, då tog sandpappret slut! /: Måste även köpa finare sandpapper imorgon för det är ör grovt nu och blir stora repor i trät. ):

Igår fyllde världens bästa syster år! Hon blev 12 år, tiden går riktigt fort nu! Jag kommer ihåg när hon var så liten och vi var ute och plockade "isch". Det är nyckelpigor, hon visste inte vad det var för insekt så hon sa isch (usch). ^^
Av oss fick hon filmen Hotell Transylvanien, en riktigt rolig och bra film. (:

Var hos Linda igår i Hässleholm, sen satt vi och prata då jag fick ett  samtal från lilla Ida, hon säger ingenting när jag svarar så jag säger "Hallå?" då hör jag hur hon gråter och jag frågar självklart vad det är , då säger hon med gråten i halsen att hon saknar mig! ):
Hade jag inte vart med Linda då så hade jag brytit ihop och vart ledsen hela dagen, för det kändes rakt i hjärtat. Gud vad jag saknar min familj!

Men var riktigt kul att få träffa Linda igen. Har saknat henne riktigt mycket, och det var skönt att komma hemifrån, mer än bara promenader och tripp till affären. (: 

Nu blir det att ta hand om naglarna lite sen sängen! (:

// ~Natalie~

Ny vecka, nya tag!

Efter en riktig deppar dag i lördags, så åkte vi till Ikea Fynd i Älmhult, det vi fick hem därfrån var en pajform för 25:- och en gratängform för 29:- helt okej priser! (:
Sen gick vi inte på "vanliga" Ikea, och där vart det lite mer inhandlat;
Potatisskalare
Lampskärm
Gardinstång
Penslar (köksredskap)
Matlådor
Upphägning för lampa

Det är vad jag kan komma på iaf! (: Sen skulle Sebastian sätta upp lampan men då så fattas en sockerbit så vi kan inte koppla in den eftersom vi är tvugna att förlänga sladden för att det ska se bra ut. (:
Sen så vart det veckohandla på Maxi när vi ändå var i Älmhult!

Inga hyllor vart uppsatta, men idag, hör o häpna, så satte Sebastian upp min spegel i badrummet! (: 
Nu har en sak blivit avbockad från listan. ^^

Idag så har jag skickat Idas present eftersom hon fyller idag, antagligen kommer den inte fram tills imorgon men hon får den denna vecka iaf. (:
Sen så startade jag mitt lilla projekt att måla om den jätta gamla byrån jag ärvt efter min älskade morfar! 
Som tur var, var det bara 3 lager färg så det inte blir överdrivet mycket att slipa ner. (: 
Sen bestämdes det att jag åker till Hässleholm imorgon för att hälsa på min kära vän Linda. Ska blir riktigt kul att får träffa henne igen, det är säkert ett halvår sen nu sen sist ):

Vi fortsätter med våran matsedel här hemma:
Måndag: Potatismos och köttbullar
Tisdag: Potatis, kåldolmar, gräddsås & lingonsylt
Onsdag: Spaghetti och köttfärssås
Torsdag: Makaroner och köttbullar
Fredag: Fransk potatisgratäng och kassler
Lördag: Pommes frites, pepparbiff och bearnaisesås
Söndag: Hemmagjorda hamburgare

Ser fram emot denna veckans mat förutom på torsdag! (:
Men blir att ensam hela denna vecka fram tills på fredag för att det är denna helvetesvecka då Sebastian jobbar eftermiddag !! ):

// ~Natalie~

Checkar ut!

Efter att ha gråtit hela dagen, och suttit och väntat så går jag o lägger mig.
Vart inte den maten som bestämt.. vart ingen alls för min del. 
Efterrätten står fortfarande orörd i frysen. 
Sebastian får väl ta det efter han har ätit om han nu vill det.

Jag går och lägger mig, fortfarande ledsen, deppig och helt mentalt nedstämd.

// ~Natalie~

Hemlängtan!

Vet knappt vad jag gjorde igår? S:
Sitter och tänker och tänker, men kommer fan inte på vad jag gjorde mer än att jag satt framför datorn, drack kaffe och så lagade jag mat så klart och diskade.
Igår vart det ju fläskfilé, hasselbackspotatis, kalvfondssås och sallad till det! (:
Vart riktigt gott faktiskt! (:
 
Idag ska det bli Pappas&Satus kotlett i ugn special! (: 
Den är så sjukt god! Jag har inte ätit det sen jag bodde hemma! Det är 6½ år sen jag bara flyttade sen vet jag inte när det var när jag bodde hemma heller. /: 
Men idag blir det av! (: Ringde till Satu och frågade efter receptet så idag blir det av! (:

Ska göra Cheesecake som efterrätt idag, måste bara få arslet ur vagnen att handla ingredienserna bara.
Men det är just det är med att ta sig ner och handla. Tror det blir att gå till Netto, har fått för mig att det är närmast, får leva på det (:

Usch, var deppig igår, och är deppig idag med. /: Har hemlängtan som tusan..
Saknar Eskilstuna lite, men mest min familj! 
Min fina lillasyster fyller år på tisdag! Hon blir 12 år redan, och som det verkar så kommer jag inte kunna komma på hennes kalas nästa lördag! ):

Neee, byta byxor, ner till Netto o handla, sen plocka här hemma så det blir lite mer ordning sen bara sitta! 

// ~Natalie~

I-landsproblem

Träningsvärken håller i sig. Gjorde 55 squats igår och några minuter senare 15 till men då med fötterna utåt istället för att de pekar rakt fram. Det tog mer på insidan av låren! (:

Idag har jag vart ute och gått nästan 4,5 km. Jag tittade på kartor på Eniro och hittade en bra runda, men när jag gick den så var den inte som på kartan! xD
Jag kom till ett ställe där jag fick välja att gå på kanten av en bäcka med stor risk att ramla ner 2 meter och ner i bäcken eller hoppa över en taggtråd, över en "bro" och in i en kohage. Valet var inte svårt men den där jävla "bron" var livsfarlig! Den var gjrd av någon slags plår och jätte hal, så kunde lika gärna fallit ner två meter ner o plumsat i bäcken av den med men över kom jag, in i kohagen och traska runt där och försöka hitta en bra väg ut, efter en bra bit där inne hitta jag en mur, under staketet för kohagen över taggtråd igen och traska runt på ett fält tills jag hittade en väg. Riktigt äventyr det där med lång promenader. Dock gjorde det att jag tappade hastighet och förlorade massa tid på det.
Idag ska jag även göra 60 squats sen är det vilodag imorgon! (:

I natt hade jag svårt att somna igen. Vet inte vad som är problemet. Jag är trött, släcker lampan och lägger mig till rätta. Sen ligger jag där... tiden går, jag  vänder mig om för att försöka hitta en bättre position, blundar, slappnar av... sen efter 45 min orkar jag inte ligga där och försöka sova när jag ändå aldrig somnar, så då blir det att läsa igen. Jag blir så frustrerad över att inte kunna somna fast jag är trött och mentalt och fysiskt utmattad.
Ibland fuderar jag på om jag ska kontakta någon läkare som kan hjälpa mig, men då kommer man antagligen för Propavan som är insomningstablett och då ska det vara tyst, svalt och mörkt för att den ska funka som mest. Jag har haft den förut och jag vet att den inte funkar på mig, den ger inte den effekt som jag vill att den ska uppnå.
Suck, jävla i-landsproblem man har. Det är pinsamt att jag klagar över att jag inte kan somna i våran renbäddade, varma, mjuka säng när andra sover på någon halmbädd bland massa äckliga insekter!

Börjar bli trött på att bara gå hemma, för igår natt fick jag panik över att jag inte visste vad det var för dag. Jag var bombsäker på att det var tisdag, men sen började jag fundera på om det verkligen var det. Sen vart jag bara mer o mer osäker på mig själv, så jag fick gå upp och kolla på våran veckomatsedel  och titta vilken dag det var. Eftersom vi åt ris, kyckling och currysås så innebar det ju att det var onsdag. 
Pinsamt.

Neej, nu får det lov att bli en kopp kaffe till o vänta på att Sebastian hör av sig för att berätta om han äter hemma eller hos sina föräldrar. 

// ~Natalie~

Paaain!

Fyfan för denna träningsvärk! ^^ Började squats challange igår! 
Så igår vart det att göra 50 squats och mina ben var som kokta spagehettin sen, benen vek sig hela tiden när jag gick till sängen från soffan.
Idag ska jag göra 55 stycken, först var jag sugen på att jag hälften nu och sen resten innan jag går och lägger mig, men det är nog inte så bra, eftersom jag springer upp och ner till tvättstugan hela tiden idag.
Det känns ordentligt kan jag säga, men helt klart värt det!
Tog en före bild idag och så får vi se om det blir skillnad. (:

Igår kunde jag inte somna, så jag låg och läste i boken "Flickan som överlevde" skriven av Barbie Probert-Wright.
Det  vart hela 133 sidor som vart lästa. Samtidigt var det väl tur det, för mitt i läsningen så upptäckte jag att Sebastian inte snarkade och jag la handen mot hans mage, sen handen under hans näsa och upptäckte att han andas ju inte! Så jag slog till honom och skrek på han.
Jag: Sluta inte andas!
Sebbe: Nej då!
Jag: Du gjorde det nyss, jag vart jätte rädd!
Sebbe: Okej. 

Berättade det för honom idag, han kommer inte ihåg något utav det!! Fasen, han skrämde nästa livet ur mig!

Idag blir det ris, kyckling och currysås till middag.
Men det blir en sen middag då Sebastians bil bara la av idag och den står en bit härifrån, så hans pappa hämtade upp han för 20 min sen för att åka o kolla vad som är felet, innan han kommer hem kan jag inte göra mat.

Nu blir det ner till tvättstugan! (:
 

// ~Natalie~

MAAAT!

Idag så bestämde vi oss för att göra en vecko matsedel så att det inte blir så dyrt att handla och att vi står där när maten bör göras och vi inte vet vad vi ska äta, för att sen gå och handla allt till maten.

Veckans matsedel:
Måndag: Ugnsstekt falukorv med hemmagjort potatismos
Tisdag: Spaghetti och köttfärssås
Onsdag: Ris, kyckling med currysås
Torsdag: Ugnspannkaka
Fredag: Fläskfilé, hasselbackspotatis med kalvfondssås
Lördag: Kotletter i ugn med potatis
Söndag: Fiskgratäng.

Idag handlade vi nästan allt till veckans mat och det vart fan mycket biligare än vad det blir om vi ska handla allt dag för dag o inte en vara som inte stod med på listan tog vi heller, vilket lätt brukar hända för våran del.
 
Angående söndagens mat så chockar det nog folk i min närhet, men jag tycker verkligen inte om fisk! Men jag har gett mig fa-n på att lära mig äta det iaf, för Sebastians skull som tycker om fisk, och neej, jag gör det inte för att toffla, men fisk är jäkligt nyttigt och bra så det är väl bara att lära sig att äta det!

Imorgon blir det att gå till ankdammen och ge brödet som har blivit gammalt. Bättre att ge de brödet än att kasta det iaf. Någon nytta måste det ju komma till eftersom vi behagades att inte äta upp det. /:

// ~Natalie~

Myshelg!

Igår var Sebastian ledig så då vart det att sova längre och slippa vara ensam hemma! (:
Det vart tacos som planerat men efterrätten vart inte som planerad.
Fick bli Ben&Jerry's, pringles och snusk Pepsi!
Men det funkar ju det med. (:
Bakade även hallongrottor igår på Sebastians begäran, måste säga att de vart riktigt bra för att vara första gången.

Idag har man inte gjort så mycket vill jag väl påstå.
Vi gick till Netto iaf och sen vart det matlagning, fixa lite mys till kvällen och sen bakade jag fler hallongrottor, denna gång utan kanel. De vart då ännu godare än gårdagens. (:

Filmen igår var Sagan om Ringen - Härskarringen, dagens film fick ju blir tvåan du ju, Sagan om Ringen - Två tornen
Får se om trean kommer imorgon, det enda är ju att den får inte sändas försent eftersom imorgon blir det en tidig kväll eftersom Sebastian jobbar förmiddag då och åker hemifrån ungefär fem på morgonen. /:
men han är iaf hemma på dagen och kvällen!

Nee, ta av handduken från huvudet och studsa ner i sängen! John Blund slåss som en riktig krigare i natt! 
 
// ~Natalie~

I got the Hulk!

Världens bästa morgon! Jag blir väckt på världens mysisgaste sätt! 
Min karl vet hur man myser !
 
Våran lunch var inget speciellt med idag, han åt sin pizzaslice från igår och jag åt två piroger! ^^
Men sen börja karln kaxa o blåste upp sig, o buffa på mig,jag knuffade tillbaka! Varje gång han buffa så stönade/frustade han till precis som när man lyfter tunga saker. Jag höll på dö av skratt. Han slutade inte heller, han knuffade o buffade och jag tillbaka, sen så knuffa jag in han på toaletten och låste på utsidan o gick o satte mig. Då hör jag hur han låser upp dörren öppnar den kommer uthoppandes och spänner på sig o frustar ! HAHA!!
Min lilla hulken..!
 
Fick ringa till Världens Historia idag för att jag har inte fått två tidningar som jag har betalat för. Jag ringde för ett par veckor sen och sa att jag har flyttat och vill ha mina tidningar till den nya adressen, men inte en enda har kommit, men de skulle skicka ut de igen, jag betalar inte för något jag inte får.
Prenumererar man så vill man ha det man ska få! (:
 
Detta är sista kvällen jag blir ensam på över en vecka! (: Imorgon är han ledig efterom det är eftermiddagsveckan och nästa vecka är ju förmiddagsvecka sååå då slipper jag bli ensam om dagarna ett par dagar iaf! (:
 
Idag blir det lyxmat! Ravioli på burk! (: Haha, lite lyx i varda'n! Men imorgon blir det tacos med kärleken, och jag funderar på om man kanske ska göra efterrätt som friterade bananer med glass.
Pappas är supergoda, hoppas bara jag får till det lika bra med det. (:
 
Neee, nu till att göra min lyxiga, avancerade middag!
 
// ~Natalie~

Han är hemma iaf... sjuk!

Yeeey! Idag är jag inte ensam hemma hela dagen iaf! Enda anledningen till det är för att Sebastian har migrän vilket betyder att jag är ensam men ändå inte. ^^
Han ligger och sover och vaknar till med jämna mellanrum, antingen för att springa på toa och spy, eller för att dricka vatten. 
Fick lägga mig bredvid honom ett tag och massera hans hårbotten, för att det lättar för stunden, men jag kan inte ligga där och massera hela tiden, mjölksyran träter och jag vill inte somna för den delen heller.
 
Så min dag består av total tystnad här hemma, tv:n igång men på ljudlös för att jag kan inte ha så pass hög volym så att jag hör för att då blir det värre för stackarn.
Springer även till tvättstugan som började klockan två. Men vår kära granne hade bestämt sig för att sätta igång hennes sista maskin försent så att jag fick stå i 15 min o vänta på att den skulle bli klar innan jag kunde sätta igång den maskinen med MIN tvätt i.
Jag som var sugen på att röja lite här hemma idag eftersom jag inte gjorde något igår mer än att ta ner en kartong i källaren, men eftersom Sebastian sover och har migrän så funkar inte det.
Får passa upp på honom istället, har gett han paracetamol, vatten, hink, massage o mat.. får se vad han behöver nästa gång. Måste ju hjälpa stackaren. ):
 
// ~Natalie~

Planering.

Idag har jag fasiken inte plockat överhuvudtaget.. ännu..
Det är riktigt skönt att inte plocka med allt, men sen ändå känns det så kasst. Hur ska vi någonsin bli klara?
 
I förmiddags var vi och hämtade ut ett paket med en kökskniv som Sebastian valde som julklapp efter ett par månaders tänkande! xD
Det enda han sa att det var en bra kniv, men det var ju en som Leif Mannerström har valt ut, och när jag sa de fick jag bara som svar: Vem är det?
Hahaha min lilla sötnöt!
 
Pratade med min mamma idag och vi har planerat lite för sommaren. Vi bestämde preliminärt att de kommer ner vecka 30! Hon skrev upp en liten bucketlist o den består av:

Bella's Place i Bromölla. En 50-tals restaurang och motell !
Brio Lekoseum
Åhus
Älmhult
 
Nu är det inte säkert att det blir så, men kan vara skönt att veta vad man kan göra iaf! (:
Vi pratade lite om Ullared med, men det får vi se om det blir.
 
Har precis ätit mat, vart spaghetti och köttfärssås, så sjukt tråkigt att äta själv! 
Han jobbar ju eftermiddagsskift så jag har ingen att äta med, men jag får väl nöja mig med att ghan får äta min mat iaf, eftersom jag gör matlåda åt honom till dagen efter.
Än så länge har ju min mat blivit godkänt! (:
 
Nu blir det en kopp med kaffe sen promenad vid sjön!
 
// ~Natalie~

Here we go!

Ända sedan flytten har jag haft värk, förra söndagen fram till tisdagen hade jag jätte ont i vänster foten, samma dag som det försvann så fick jag sjukt ont i svanken, ena dagen kunde jag knappt gå upp r sängen. Jag grät och jag trodde att min svank skulle gå av. Den värsta värken har ju försvunnit men det kommer emellan åt, och just nu känns det kan jag säga. Kanske inte skulle ha burit ner kartonger igår och idag, men vafan! 
 
Igår var vi över till Sebastians föräldrar på söndags middag. 
Det vart en söndagsstek, potatis, sås och svarvinbärsgelé! Fruktansvärt gott!!
Sebastian fick med sig en matlåda till jobbet idag och jag fick en så jag slipper laga mat idag! (:
 
Gaah, orkar inte hålla på mer här hemma egentligen, för att man flyttar bara runt sakerna för att det finns ingenstans att ställa de pga brist av hyllor, så får tjata på Sebastian att sätta upp några i helgen.

Nee, dusha kanske, göra lite kaffe o plocka liiite till, sen får det blir lite Sims 3 (:
För Sebastian jobbar eftermiddag denna vecka så jag blir ensam på kvällarna hela denna vecka ):
 
//~Natalie~

Som vanligt..

Som vanligt är jag ur kass på att blogga.
Men nu bor jag nere i Skåne! Flyttade i måndags, vi åkte vid fem och var framme i Osby kvart över elva! Vi stannade dock bara en gång för att sträcka på benen och gå på toa. 
Fick gå upp klockan tre för att tömma Lilla Mys akvarium och sätta henne i transportbur. Sen packa ner det allra sista, göra matsäck och sen tryck in allt i bilen. 
 
Nu bor man här.. men det känns som man bara är på besök! Det ser ut som ett bombnedslag här hemma! 
Men nu ser man vad som behövs här hemma! Bland annat hyllplan måste upp och byråer kanske o en till garderob.
Man rensar o rensar men det känns inte som man kommer någon vart!
Idag har jag hittills fått ner två kartonger, en säck och den stationära datorn.
 
Den dagen vi är klara med lägenheten så kommer jag lägga upp kort på den, men den dagen är det ingen som vet när den kommer. Vi har inte införskaffat oss köksmöbler ännu eller en ny soffa, men det kommer med tiden! (:
 
Om man kanske skulle ta och rota igenom lite mer saker och packa ner skiten som inte ska vara uppe o hiva ner det till källaren så att det blir lite mindre.
Det får bli som det blir helt enkelt.
 
// ~Natalie~

RSS 2.0