Iiiih!

Precis tvättat klart, fick sitta över en timma extra för att vänta på att all tvätt skulle bli torrt, men nu är det klart iaf, så nu är det bara att packa och äta något lätt kvar att göra, sen är det natter. (:
Igår somnade jag kvart över nio, och sov hela natten, kan inte komma på när man gjorde det sist, men det var väl skönt, men var ändå trött  imorse när man gick upp för att gå till jobbet. ):

I måndags sov jag hos pappa, var hund- och barnvakt medans min kära styvmor opererade foten. /:
Exakt om en vecka så har barnen sommarlov och idag övade vi lite på låtarna inför skolavslutningen och det fanns ju två, tre låtar som vi måste öva lite mer för att det ska sitta ordentligt.

På lördag blir det ev. en ny mobil (: En HTC One X. Vill vill vill!!!
Så måste ta oss in till Hässleholm för att se om de har den inne där. Jävla bäst för de att den finns inne, iaf den vita, annars får det "duga" med en grå eller en svart. (:

Imorgon blir det en lång dag, först jobba mellan 7.20-15.50 direkt ner till stan hämta upp mat, upp till pappa äta, till tågstationen sen sitta på tåget i 4 timmar ner till Skåne, till min käraste, finaste Sebastian.
Saknar han så grymt mycket. ):

Neeej, ta en sådan där cancerpinne, sen hänga in all tvätt, plocka lite hemma, äta mackor, titta film och sova. Låter som det kommer ta timmar, fast det är inom 1½ timmes tidsram :P

Sebastian, du är det finaste jag vet! Du är det vackraste i världen!! Älskar dig! <3<3<3

Over And Out! // Miss N.

Error.

I natt hade jag min gudson Budda sovandes över här, det var ritktigt mysigt att sova med en liten människa. (:
Igår köpte jag även lite saker, bland annat en jeanskjol. (:
Sen bokade jag även tågbiljetter ner till min finaste Sebastian den 1juni. Äntligen.
Nog för att det bara har gått två veckor emellan så känns det som år. Jag är så trött att vi måste pendla hela tiden för att träffas. Jag vill inte behöva gå ut genom ytterdörren för att få se honom. Jag längtar till den dagen då jag slipper det, och det är nog inte så långt kvar dit ändå. (:

Nu måste jag kasta av mig lite negativt!
Ni är så omogna, patetiska, löjligväckande, missanpassade så jag blir för fan förbannad!!
Den ena säger att hon aldrig ljuger, och när jag konfronterar henne med en sak, då ska jag inte blanda in den personen och jag har själv gjort det. 1, jag har aldrig då sagt till henne att hon är bäst, att jag älskar henne eller att vi ens är bästa vänner samtidigt! 2, det har jag redan berättat för denne person att jag har gjort, för jag har pussy nog för att kunna stå för vad jag har sagt om personen i fråga, och rakt i ansiktet på denne.
Den andra, hon påstår sig inte vilja blanda sig i andras bråk, men vad gör hon? Det är det ända hon gjorde sen sket det sig. (:
Den tredje, jaaaaa, du talar två språk, svenska och bullshit. För att du är precis likadan som den första.. Du kanske ska berätta för henne vad du har sagt om henne till mig och andra personer? Är så trött på erat dubbelspel. Så nu tackar jag för mig, raderar er ur mitt liv. Nu kan ni spela erat spel ifred, utan att det drabbar mig.
Tvi för er!!!

Neej, nu ska jag laga lite mat, äta lite, fixa i ordning mig, sen vidare hem till Louise och Rickard på inflyttningsfest. Sååå, ta det lugnt i helgen.

Sebastian, du är mitt allt!! Älskar dig!! <3<3<3

Over And Out! // Miss N.

Sjukling.

Förra veckan satte jag in en kopparspiral, aldrig mer!! Jag höll på svimma av skiten. FYFAN!!!
Jag kanske låter känslig, men jag har annars hög smärtgräns, men det där gick fan inget vidare, omedvetet höll jag andan, himlade med ögonen, vart blek som ett spöke och jag började svettas som en gris. Den andra gynekologen som var med nästan skrek åt mig att andas, för att jag håller på och svimmar.
Men nu sitter den där den ska, efter lite besvär efteråt och smärta.
Men nu så har jag blivit riktigt sjuk istället.
Började i söndags kväll med nästäppa och snorigt.
Måndagen jobbade jag och det vart väl lite värre, igår jobbade jag med, och då började hostan komma.
Inatt har jag hostat hela natten och jag har ont i vartenda revben som jag äger och har, och den blir inte bättre. Det smakar infekterat och vidirigt och jag är lika täppt i näsan och snorig, med halsont. ):

Värsta med att vara sjuk är ju att man inte har någon aptit. ): Men nu håller jag på och lagar lite middag och hoppas att jag får ner det! (:

Fan det är så jävla fint väder och nu ska jag vara sjuk. ): sen när man har blivit frisk så ska ni nog allt få se att det kommer bli regn och massa oväder. ): Min vanliga tur alltså.

Sebastian, jag älskar dig mest i hela världen!! <3<3<3<3

Over And Out! // Miss N.

Full vecka!

Oj oj, denna vecka har vart full späckad med träning och andra bestyr. (:
Just för tillfället sitter jag hundvakt åt min lillasysters hund Bruno. Men tror han saknar matte lite för han gick direkt och la sig och ser lite deppig ut. ):
Igår var det kalas hos pappa. Min kära far fyllde 52 igår, så han fick en handduk med sitt namn broderat på sen en orkideé blomma med en snygg kruka till. (: Får hoppas att han håller den levande. (;
Hittade något att shoppa till mig själv med, ett Marilyn Monroe pussel. 
Det jag behöver nu är en pussel matta så att jag har pusslet på ett och samma ställe så att man inte tappar bort bitarna.
Nästa vecka är det jobba i tre dagar ledig en dag, sen jobbar jag klämdagen, jag själv som ville. (: 
Sen på onsdag eftermiddag kommer Sebastian, när jag jobbar, så han skulle gå hem till pappa ett tag medans jag jobbar, så slipper han sitta här själv. (:

Jag har hittat en plats till mina nya Marilyn tavla, men då åkte två ner, så måste hitta platser till de plus den andra nya Marilyn tavlan.

Idag blir det att åka ner och träna, och sedan kolla efter en pusselmatta när man ändå är nere på stan. Sen vet jag inte mer vad som händer här hemma. Ska iaf över och fika med en granne senare idag har vi bestämmde vi i mitten av förra veckan. (:

Nej, plocka lite här hemma kanske, och städa badrummet?

Sebastian, jag älskar dig mest i hela världen!

Over And Out! // Miss N.

Snabbis!

Vart att plantera om blommor igår och införskaffa mig en till! (: Vart jätte bra, men vart ska jag ha alla blommor!? :O Det börjar bli lite fullt överallt nu. /:
Hmm, men men, det blir fint, och då har jag massa blommor sen när jag och Sebastian flyttar ihop så att det inte ser så tråkigt ut i fönstrena.
Idag så ska jag väl städa eftersom det inte vart något gjort igår. /:
Sen ner mot gymmet, så nu blir det en kort liten blogg, sen städa fort som blixten för att sedan träna, sen får jag skriva mer sen! ;)
Kändes sjukt när jag läste smset från Sebastian där det stod att han hör av sig när han är i Sverige igen. xD
Han är över till Danmark hos sin morbror bara, men det kändes bara sjukt att läsa det! ^^

Sebastian, jag älskar dig! <3

Over And Out! // Miss N.


RSS 2.0