Äntligen helg!

Mitt kära projekt är snart klar! (:
Det är bara en liiiiten sak kvar att slipa, sen ska allt bara fin slipas, men det går ju snabbt, sen är det bara måla kvar att göra! (:
Sitte nu och väntar på att Hälsoringen ska ringa så jag kan boka tid hos distriktsköterskan o få den där fördömda p-sprutan.. -.-
Men men, här blir det inga bäbisar på ett tag ! /:

Sebastians egna lilla projekt att få Lilla My handtam går framåt, nu kommer hon fram till hans hand och äter, och han kunde lyfta upp henne några cm och sen ner efter några sekunder. Första gången hoppade hon av men sen var det okej ! (: Han är duktig min karl. Men enda gången hon inte stannade kvar och åt var när hon fick pannkaka.
Det är ju delikat så då sprang hon iväg med den, ner i sina gångar och har nog antingen gömt det eller så slukade hon i sig den direkt! 
Det enda dumma när Sebastian håller på med henne är att han glömmer sätta dit vattenflaskan efter.
Hon drack massor när jag såg att hon inte hade vatten och satte dit den igen imorse! -.-

Känner att det är snart dags att åka till Ikea igen ! (;
Vi måste införskaffa oss den fyrkantiga expedit hyllan så att vi får inte lådorna och upp Lilla My från golvet. 
Sen leta ordentligt efter gardiner så att det inte ser så jävla tomt ut. Sen är det bara det förbaskade matbordet som fattas. 
Det enda som kommer ske sen är att vi ska byta soffa, men vi har en så det är inte så jätte bråttom på den fronten, men om vi ska får gäster som planerat i sommar så kan det vara skönt med en större soffa och/eller matbord som man kan sitta vid. Fyra stolar har vi redan, så det är bara matbordet i ska hitta! (:
 
I helgen har vi sagt att hyllorna, hatthyllan och lampan ska upp, vi får se hur det kommer gå för Sebastian med det! (; det är hans uppgifter så det ligger på honom, men han ska nog få höra det ett par gånger i helgen! (;

Nej, fortsätta plocka här hemma! (:

//~Natalie~

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0